Monday, January 23, 2012

Demam Damia Datang Lagi

 Assalamualaikum?? Salam sejahtera buat semua readers...

Sure U Olss sume tengah bergumbira sakan sempena cuti Raya China ni kan? Ahaksss...sakan-sakan gak jangan lah lupa nak selak blog th3b0r3dsha nie kan, ecewahh..

Sorry yeh sebab dah more than a week tak update blog. Rabu baru-baru ni demam Damia datang lagi. Tapi demam kali ni datang dengan selsema dan batuk. Hingus pun boleh tahannnn !! Kesian sangat kat dia sebab asyik merengek jek. ;(

Sometimes nak hilang gak kesabaran Sha dengan kerenah Damia tapi Alhamdulillah ..Allah sentiasa bagi kekuatan kat Sha untuk fikir balik apa tanggungjawab Sha sebagai seorang ibu kepada Damia. Budak kecik..biasalah ..akan rasa tak selesa bila badan tak sihat. Kita sebagai orang yg lebih dewasa sepatutnya tingkatkan kesabaran ketika melayan mereka.

Petang Rabu tu mak dan abah Sha datang dari Melaka bila dapat tahu Damia demam. Lega sikit rasanya bila ada someone yg lebih berpengalaman ada sama. Yelah.... mak dan abah Sha ni lebih makan garam dari Sha dan enchek hubby.

Alhamdulillah ketika entry ni ditulis, demam Damia dah kebah ..cuma ada sikit batuk dan sikit selsema. Suara dia yg sedikit serak beberapa hari lepas telah beransur pulih. Gembira bila boleh dengar Damia jerit macam dulu. He..he..he..he..




hi...tolong re-tweet dan share di wall facebook anda boleh ?

4 comments:

nasha sanza said...

alaaa..ciannya..mesti sebab cuaca tak menentu..jangan lupa suap damia makan ubat tau kak! hehe..akak pun kena jaga kesihatan jugak!:P

Anonymous said...

mia dh o ek..ajak ibu n abah g pool ek..hehe.. from m.de

the::bored::sha said...

Nasha Sanza...

tu lah..kesian kan? yg dewasa pun bila demam rs sgt x best inikan pula dak kecik..anw tq you...

the::bored::sha said...

mak de....

ingt nk p condo mak de leh mandi pool..huhu

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!