Tuesday, January 10, 2012

Pencarian 100 blogger Malaysia untuk portfolio seni AA Graphic

Assalamualaikum !!!

Hmmm ape khabar U Olssssssss ? Harap cehat sokmo !

Kali ni th3b0r3dsha nak sokong satu project yg sorunk blogger ni anjurkan. Project ni agak glamorous, ecewaahhh. Bukan apa, mana lah tahu kot-kot I dapat tumpang letak muka kat dalam project tu.   

Pencarian 100 Blogger Malaysia ni dianjurkan oleh blogger adamainaa di blog adamainaa.com

In case U Olsss nak join dan jadik 100 orang blogger itu leh click kat ===> SINI
:))
Cara nak sertai?
Kena lengkapkan details kat bawah ni dan letak gambar yg paling besar dan jelas. Opss yg pasti kena lah letak gambar sorang, bukan berdua atau berlima. Ehiks..
OK here are my details :-

Nama : Sharidawati Shahrudin
Tempat tinggal sekarang : Cheras, Kuala Lumpur
Join Blog sejak : January 2010
Gambar th3b0r3dsha?
OK tu aje, stay healthy, stay cute and stay lovely yeah !!!!

hi...tolong re-tweet dan share di wall facebook anda boleh ?

7 comments:

Anonymous said...

Bagus...jd bloger yg aktif...;-)

Betty

Nizam Ijam said...

join jgk? goodluck :)

Papa PUSS said...

Salam

Dah follow here, hope hit me back.. Datang dari segmen yang sama.. Salam kenal..Thanks

the::bored::sha said...

tq puan betty.. opps...

datang blog ni selalu yeah :)

the::bored::sha said...

nizam ijam

terima kasih ..insyaAllah :)

moga bjaya juga

the::bored::sha said...

papa puss..

hello tq for komen..ok will be there !!!

lilyothman said...

shah...miss u soooooooo much!!

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!