Friday, January 27, 2012

MY BIRTHDAY Giveaway by MADAMMONDOQ.COM


Hello-Hello !!! Edisi entry kali ni Sha nak dedikasikan untuk blogger retis madammondoq sempena kelahiran beliau pada 27 Disember tahun lepas. So syiok sebab beliau dgn ikhlas hatinya membuat Giveaway ini. Bukan tu ajek, giveaway ni plak berlangsung selama satu purnama !! Wah Wah Wah... !!! Seronok dua tiga ronok lahh sebab Sha bleh ding-dong ding-dong..delay-deli..buat entry last minute !! Adoyaiii Sha ni memang suke buat something last minute, kan? He He He.... nasib baik sempat kalu tak? Tak dapek den nak nolong, kan?

Pada pendapat Sha, apa yg perlu ditambah-baik dalam blog beliau ialah beliau harus kekalkan komunikasi dengan setiap pengunjung yg memberi komen di blog kesayangan beliau. Bagi Sha usaha sebegini amat murni dan mengeratkan 'bonding' serta kemesraan antara Madammondoq dan pembaca blog beliau. :))

Ucapan besday?? Hmmm.....Sha nak nyanyi lagu ni lah :-

Allah Selamatkan Kamu...!
Allah Selamatkan Kamu...!!
Allah Selamatkan Madammondoq...!!!
Allah Selamatkan Madam !!!!!

ok, repeat intonasi lagu di atas tetapi dengan lirik yg Sha reka khas buat Madam di bawah ni :-

Blog Madammondoq Maju...!
Blog Madammondoq Maju...!!
Allah Selamatkan Blog Madammondoq...!!!
Blog Madammondoq Maju....!!!!!!

Happy Belated Birthday Madam ! Semoga kekal sukses di dalam kerjaya, dunia blogging dan bahagia di samping laling dan Danish !!! :))

Weeeeeeeee..:)


hi...tolong re-tweet dan share di wall facebook anda boleh ?

7 comments:

Boni JLL3 said...

wah...lagu utk saya tak ada ke kak??hehehe..apa2pun,happy busday kat madam mondoq

Deru Ombak said...

Salam sha..
Tenkiu folo balik. Saya xde acc. Tweet Dan FB .. Maaf ye..

madammondoq said...

thanks sha.. good luck!

the::bored::sha said...

Boni Jgn Lupe Lirik....

bila besday kamu kak sha nyanyi lagu yg sama k?ciplak..haha

the::bored::sha said...

Deru Ombak

OK...nnt if free leh buat akaun di twitter dan fb yeah? salam kenalan juga

the::bored::sha said...

madam,,,

Ihiks, InsyaAllah

LIPISLADY said...

Sallam,

Happy birthday ti madam mondoq,
terima kasih follow saya.

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!