Monday, January 23, 2012

Damia buat aksi Lion Dance ke?

Wewitttttttttttt.......hai mentang-mentanglah masa mengandungkan Damia dulu, office colleague Sha sakan pasang lagu CNY kat opis masa nak dekat-dekat Raya Cina, Damia semudah A-B-C je dah terror menari ala-ala Lion Dance yek??? Ha..ha..ha....

Jom terjah video kat bawah ni.............





hi...tolong re-tweet dan share di wall facebook anda boleh ?

12 comments:

Anonymous said...

cute nye damia tp malu2 ek nk goyang badan sbb ibu rekod ek..hehe. from m.de

~ yus ~ said...

amboi bukan main bergoyang lagi damia ya?..:)

Tihara said...

owh pandai nye :)

akmadablueberry said...

hehhe..comel..

*salam kenal..blogwalking sini*

nadia arrumaisha said...

so sweet.............chomel jer..

the::bored::sha said...

Yus....

Ihiks...hak3..goyang jgn x goyang ek?

the::bored::sha said...

akmadablueberry...

salam kenal, nnt i terjah blog yeh

the::bored::sha said...

nadia arrumasiha....

thanks awak :)

Aleeya (Yaya) said...

ala kat office blocked la tgk vid tak bley..ak ah sha nama anak kita sama, anak sy Damia Anura =)

the::bored::sha said...

Aleeya...

Ala kesiannya, nnt bila bila leh buka video ni ok?

Sharinginfoz said...

memang tergelak layan youtube ni

th3b0r3dsha said...

Sharinginfoz..

Muahahaha..tq, hope u enjoyed it !!

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!