Monday, January 23, 2012

Gong Hei Gong Hei !!! Gong Hei Fatt Choy!!!!

Hello awak !!!

Best tak cuti sempena Tahun Baru Cina? Muehehehe...sokmo U Olsss cuti panjang ek?

Waktu entry ni ditulis, bunga api dok berdentam-dentum kat luar tu!! Hai sakan ek U Olsss beraya sempena tahun Naga ni? Ihikssss

Di ketika ni Sha hanya dapat tumpang seronok dan dua tiga ronok sebab family Sha sedang bercuti di East Coast, Malaysia. Ecewahhh...bukan ape they all ada jemputan kahwin di sana. Adik ipar Sha jemput makan kenduri sebab dia nak dapat adik ipar..Ahaks.... Pendek citer adik dia akan melansungkan majlis perkahwinan. Plus adik Sha kan ada sorang yg kerja kat T'ganu. So apa lagi cuti-cuti Pantai Timur lah mereka..Muahahaha..    Di samping tu dok tumpang gembira gak kat family in law yg tengah syok bercuti di Tanah Tinggi Cameron. Perghhhhhhhh... masing-masing had fun kan cuti raya cina ni?

Sha ?? Enchek hubby dan Damia??? Muahahaha.. kami kena terima kenyataan yg Sha akan bekerja pada cuti umum ni. Alah biasalah bila office di shopping mall memang macam tu. Plus office colleague Sha pergi oversea sebab bawak group. Weeeeeeeeee..mari mari bekerja esok dan lusa !!! He..he..he

OK la kalau Raya Cina tahun lepas Sha sakan citer fasal kemeriahan sambutannya bila office buat satu event. Cer terjah kat reliance-pacific-berhad CNY dinner. Yelah tahun lepas masa Raya Cina tu Sha masih di company yg lama.

So for this year punya entry tentang CNY, jom saksikan gambar-gambar kat bawah ni........

CNY decoration di The Curve, dah macam decoration kat Tianmen Square, Beijing,

kebetulan masa Sha nak p tapau lunch kat e@Curve ada pulak Lion Dance kat The Street, The Curve

Ala comei comeiii......ihiks

CNY deco kat Viva Homes, Cheras. Siap ada patung naga, you!!

Dragon year of 2012
So macam yg Sha dah shout kat wall facebook Sha (Sharidawati Shahrudin) dan twitter (th3b0r3dsha) tempoh hari, to everyone yg sambut Chinese New Year...May I wish you.......Gong Hei Fatt Choy dan Xinnian Kuai Le !!!!!





hi...tolong re-tweet dan share di wall facebook anda boleh ?

2 comments:

Anonymous said...

Loving it?....Al Jb

th3b0r3dsha said...

Along dearie....

Mucha Gracias...:))

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!