Thursday, January 5, 2012

New Year celebration di OneWorld Hotel

Assalamualaikum?

Salam tahun baru !!! Ehiks ;)

Hai sedap betul peram citer ni lama-lama..

Ha..ha..ha..

Sorry ye U Olssss sebab I peram citer ni dah nak masuk hari ke-lima di tahun baru, barulah nak publish, kan? Muahahaaaa ...

Macam yg I citer kat entry tahun lepas, ecewaaah (konon mcm dah lama sangat tahun lepas tu, kan?) tentang me, enchek hubby dan damia yg akan p menginap kat OneWorld Hotel, Damansara untuk celebrate new year. Setiap tahun memang ada new year celebration kat The Curve macam persembahan artis dan letupan bunga api.

Plan awal mmg terbaikkk lah nak kasik damia teruja plus eksaited tengok letupan bunga api, sekali plan masuk ke dalam poket. Sebab apa? Sebab damia mengantuk gara-gara tidur satu jam je di siang hari. 

Paling lewat yg th3b0r3dsha dan enchek hubby leh tahankan dia is until jam 10.30 malam je. Kui Kui Kui.... Last-last ibu dan abah damia lahhh yg layan bunga api siap amik gambo lagi, mau lihat kah?

Let's check it out ...


Maaf lah kualiti gambar tidaklah secanggih mana, guna kamera henpon nie. auww :)

Bunyi bunga api meletup bagai, satu hapah Damia tak sedar !!!

Nampak tak, tu The Curve ? Weeee..


Teruja nya tengok bunga api dari bangunan setinggi 16 tingkat...Fuhhh

Ini dah macam roket tengah terbang di awan lah pulak !!  (Terbang ???) :p


Huiiii gambar ni kalo buat poskad pun terbaekkk kan ? Hu..hu..hu
Bunga api yg ni dah macam masa menonton Konsert KRU jek..Wakakaka

Alalalala...Bunga api nyaaaa.. Rasa romantik lah pulak kan bila tengok letupan yg ni ! Ahaksss



Ku lihat hijau ...by Zainal Abidin, ecewahh. And now, fireworks GO GREEN !!! Superb !!! :))

Kombinasi letupan bunga api !!!


Alahaiiii harap-harapnya U Olssss tak lah muntah tengok gambar-gambar bunga api tu. OK lah kan sesekali th3b0r3dsha buat liputan bunga api. Mana nak tahu kot-kot tahun 2013 nanti bunga api diharamkan? Opsss..

OK stay tuned, nanti I citer lagik fasal penginapan kami di OneWorld Hotel yeh? Weeeeeee.... :D





hi...tolong re-tweet dan share di wall facebook anda boleh ?

2 comments:

Anonymous said...

x bingit ke letupan itewww?? anyway along pun cam Damia.. da tido awal koz penat lepakss balik dr singapore that day.. 10.30pm da zzzz... gimme 5 la Damia... kita da janji tido time sama2 kan...hehe..oopps..btw, not bad ha yr new hp tu, pictures captured not bad !! along, Jb

the::bored::sha said...

Along dear ....alohaiiii rugi ler u x layan bunga api Singapore !! ingat u tunggu detik 12 malam..ekekekeke.... BTW tq 4 de pujian, ihiks

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!