Tuesday, October 4, 2011

latest th3b0r3dsha's picture?? ehehehe dengan siapa lagik kalo bukan dengan my baby

Tara !!!!!!!!!!!!!!! Ni lah dia picture terbaru th3b0r3dsha... !!!!!!!!!! Khas untuk tatapan readers sumer.....Comel tak baby th3b0r3dsha? Nama dia Nur Damia.... Sekarang ni umur dia setahun 2 bulan... Yelah kat profile blog th3b0r3dsha kat atas tu th3b0r3dsha ada bagi tahu umur baby kan tapi tu dah tak relevan sebab time tu th3b0r3dsha mula-mula berjinak merpati dengan dunia blogging...cewahhh Ehehehe....

Masa ni wedding officemate hubby th3b0r3dsha kat The Duchess, Jln Ampang. Wedding ni minggu lepas. More picture will be upload soon ...!!!

6 comments:

Anonymous said...

hihi...okla tu. damia....miss u..hehe from makde puchong

Anonymous said...

mia ku cyng..makusu rindu kamoo...

NonaFauzi said...

cute nyer anak akak!!geram3x!

the::bored::sha said...

to mak de & mak usu , thanks 4 droppin by and support this blog..of coz damia miss u both too...

to nona , alhamdulillah ..maceh2x...geram nk cubit ke?hihi

ju said...

eh sebaya anak ju laa..

cik nieza said...

sama2..:-)

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!