Thursday, October 20, 2011

Dapat jumpa blogger-blogger harapan negara :D

Hello readers? Semalam th3b0r3dsha dapat satu jemputan untuk hadiri satu event tau. Sebenarnya dah lama RSVP, sejak minggu lepas lagi. Event apa? Kat mana? ok jom tengok details kat bawah:-

Majlis Tayangan Ekslusif & Sidang Media Filem "Apa Tengok-Tengok"
Tarikh : 19 Oktober 2011
Masa : 2.30ptg
Tempat : Cathay Cineplex, @Curve, Mutiara Damansara

Paling seronok sebab dapat jumpa blogger-blogger harapan negara (kelassss u olss) macam......

tetikusrusak
puanbee
broframestone
ciklilyputih
dan......
kak ina KL

Ade lah jugak sedikit-sebanyak tips2 blogging yg th3b0r3dsha dapat secara langsung dan secara tidak langsung dari blogger2x tu.... Iyer lah dapat lah jugak tumpang gembira, kan? Auwww...muka blogger ni sumer confident habis..Huhuhu..this is one of the tips ! :D

Oppsss review pasal movie Apa Tengok-Tengok tu? Sat yehhhhhh bagi th3b0r3dsha sikit lagi masa. Jgn Mara aa...

Stay tune !!!!!!!!!!!!!!!

5 comments:

Anonymous said...

Untunglah dapat jumpa kawan²nya pun.... =P

puanbee said...

hehe bee tak sentuh lagi bab review ni .. tunggu org lain buat dulu .. low profile katekan

the::bored::sha said...

Abg, untung! sangat untung...bak kate tema kedai baju2 tu..Untung Orang Ramai !!! UO kot? huhu

Puanbee, hiksss sha pun tunggu bila Ju free nnt dia akan frwd softcopy CD tu..kan kene share?kui3.......

puanbee said...

bee dh dapat.. nak ke ?

the::bored::sha said...

bee...nak nak...plis emel ok..tq yunk

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!