Thursday, October 27, 2011

Dress Up and Party at the Astro B.yond IPTV Hollywood & Celebrities Night

Sponsored Post :)

Hi semua...Salam sejahtera!!

Bayangkan anda sedang memasuki ruang tamu rumah anda. Anda terus memicit punat 'on' pada alat kawalan jauh televisyen anda. Dengan kemudahan Astro B.yond HD, anda dapat melihat, mendengar dan merasa satu pengalaman yg berbeza ketika menonton rancangan tv. Tentunya paparan yg lebih jelas atau High Defiition ni buat anda lebih seronok dan teruja nak tengok tv, kan? Makan tv, tidur tv, mandi tv, dan shopping tv! :))

Sebagai wanita bekerjaya anda tentunya sibuk dengan tugas harian. Terima kasih kepada Astro B.yond PVR, waktu menonton tv anda lebih fleksibel dan anda boleh memilih jadual tertentu untuk menonton rancangan kesukaan anda. So tak ade masalah tertidur depan tv sebab meeting seharian dan terlepas episod terakhir drama kesukaan anda tu!!!

Anda kini bebas untuk menggunakan broadband dengan kelajuan yg sangat pantas yakni 30 kali ganda dari kelajuan biasa. Aktiviti memuat turun drama-drama Korea dari Internet pastinya lebih cepat berbanding sekarang kerana kelajuan High-Speed Broadband sehingga 30 mega bait sesaat.

Dengan satu talian yg sama...anda juga dapat Fixed Line Voice iaitu satu pelan telefon untuk panggilan dalam negara dan panggilan antarabangsa. Wahhhh pada readers yg ada boyfriend atau cowok dari luar negara tu pasti boleh jimat duit dengan pelan ini. Jimat lagi menjimatkan !!

OK Jom tengok gambar pasal new product in town ni....:-


So, inilah dia Astro B.yond IPTV. Dengan satu talian yg sama anda dapat menikmati 4 keunikan iaitu :-

Astro B.yond PVR (Personal Video Recording)
Astro B.yond HD (High Definition)
High Speed Broadband, dan
Fixed Line Voice

Banyak lagi info berguna yg th3b0r3dsha nak kongsikan dengan readers sumer..........Nak tahu?
Apa kata u olsss click kat link ====> Astro B.yond IPTV

Untuk para bloggers cam th3b0r3dsha, ada satu platform untuk pihak Astro memperkenalkan produk terbaru mereka ni, tentulah Astro B.yond IPTV. Kalau readers sumer nak tahu, IPTV ni ialah Internet Protocol Television iaitu satu sistem di mana rancangan ataupun program tv di sampaikan melalui talian internet. Hmmmmm kalau sebelum ni kita tengok rancangan tv melalui sistem satelit ke atau sistem talian kabel mahupun melalui gelombang radio.

th3b0r3dsha dah pun dapat jemputan untuk menghadiri event ini...........Terima kasih pada Nuffnang.

Nak tengok details bagi event ni? Check it out ye :-

Tarikh : 29th October 2011 (Saturday)
Masa : 6.30pm – 10.00pm
Lokasi : B.yond IPTV Concept Store
No.5, Jalan Solaris 2, Ground Floor, Solaris Mont Kiara

Hmmm nasiblahhh lokasinya dekat je dengan IKANO, kan? Hu Hu Hu

Inilah tempat event tu nanti.....



Semua blogger yg terlibat ada peluang untuk memenangi hadiah utama ni tau u olsssss....Sentap Mak! Jom tengok gambar hadiah tu :-
Satu set home theatre dengan Blu-Ray Player
Event ni ada tema, apa lagi kalau bukan tema Hollywood dan Selebriti. So th3b0r3dsha plan nak jadik Kirsten Dunst. (Pengsan) dan (Pengsan semula) Hu Hu Hu.........U olssss ingat tak siapa awek ni? Jom terjah gambar dia.......

Mary Jane


Kirsten Dunst

Teruja tak? Sila angguk ye... :))

Pada 2 orang blogger dengan tema pakaian terbaik akan menang hadiah kat bawah ni..Jeng Jeng Jeng...

LCD Internet TV bersaiz 32 inci

Hai..teruja lah sangat....Hu Hu Hu... Hadiah ni menanti 2 orang blogger!!! May the best dressed bloggers win! Hooray!!!!

10 comments:

IFA Athirah said...

xdptlah nk gi.huhu

the::bored::sha said...

Ifa....hmmm nape decline event nie?ade hal lain ek?mmmmmmm

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mak aiiiiiiiiiii hadiahnye best betullllllllll

puanbee said...

pergghh sha ..dasyat .. good luck nanti yeee

the::bored::sha said...

Baby (Mama Amana&Arief)....hmmm best kan?jom lah masuk sesama...follow my twitter 2 know more ok

Puanbee......eehehehe,maceh darls ! tgh semangat ni!

juanita said...

cepat sket update event ni ekkk

Nizam Ijam said...

jauh lak nak gi..hehe

the::bored::sha said...

jue..harhar, baiklah ..stay tuned ek? :))
nizam ijam.....berapa km sangat kan? :)

Nicholas said...

Dropping by to say hi :)

nice meeting you at the event!

the::bored::sha said...

Hi Nicholas ..welcome and pls make urself comfortable ! nice meeting u too !

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!