Tuesday, October 25, 2011

Th3b0r3dsha masuk majalah !!!!

Fuyooo boleh tahan ganas tajuk post th3b0r3dsha kali ni, yek? (Pengsan) Jangan tak percaya muka th3b0r3dsha dan office colleague masuk satu majalah untuk pasaran antarabangsa !!! Wah, cepat-cepat..cubalah readers semua teka majalah mana? Readers Digest??? National Geographic??? Times ????? Hu Hu Hu (Pengsan lagi)

Majalah tu ialah 'Berita Biliar' edisi Oktober 2011. Tapi majalah tu hanya untuk pasaran di Indonesia saja. Hu Hu Hu.....

Biliar tu istilah Bahasa Indonesia dan dalam Bahasa Melayu ialah 'Snooker'....

Jom lah tengok beberapa keping gambar yg th3b0r3dsha dapat tayang...Hu Hu Hu...



Fairuz, Ee, th3b0r3dsha dan Fazlyn



Jeng Jeng Jeng !!! Lepas ni masuk majalah negara mana pulak ek? Heheee

3 comments:

Anonymous said...

Pelik tapi benar, camner lak leh pi snooker nie? Frm LB

kak ina kl said...

ya ibu-ibu glam di indon ya...
memang teringin nak gi ke korea tapi duit tabungan tak cukup lagi lah
dah buat ek review..akak tak buat pun lagi

the::bored::sha said...

angah LB...snooker kan satu bidang sukan..acha kan 'sporting'.. sukan..?hehehehe

kak ina.....ala kak mana nak same glam akak..ni tempias2 ajek..huhu, kak lps ronda europe p la korea plak..next year march la, musim bunga..bru lomantik kak...ihiks

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!