Sunday, October 23, 2011

9 Day 6 Night KOREA FASCINATING & JEJU

Hi readers ?? Ade sesiapa nak pergi ke Korea? Ehh tapi bukan Korea Utara tau, Hu Hu Hu.... tapi Korea Selatan. Korea Utara belum buka lagi negara mereka untuk pelancong. Bukan setakat pergi ke Seoul je tapi pergi ke Pulau Jeju jugak. Pulau Jeju ni mempunyai pemandangan yang sangatlah cantik. Boleh dikatakan ramai pasangan yg berbulan madu akan p bercuti ke Pulau Jeju ni.



Baru-baru ni syarikat penerbangan dengan moto "Now Everyone Can Fly" dah mulakan penerbangan ke Lapangan Terbang Antarabangsa Incheon, Seoul, Korea. So tentunya anda rasa teruja nak pergi jalan-jalan ke Korea kan? OK, inilah masanya untuk anda belanjakan duit bonus dan gaji 4 bulan yg lepas, Wah!!!? He He He...

So....Jom ambil peluang dengan promosi tiket dari Air Asia. Apa yang anda perlu buat ialah.....

1.Pergi ke laman sesawang AirAsia.com
2.Cari tiket kapalterbang ke Seoul
3.Dapatkan tiket penerbangan dari LCCT ke Seoul pada hari Rabu atau Jumaat atau Ahad selama 6 malam atau lebih...minimum 6 malam di sana
4.Hubungi th3b0r3dsha untuk urusan tempahan 'local tour' di Korea dan di Pulau Jeju

Mudah kan???

OK, mari usha-usha itinerary 'local tour' ni beserta harganya sekali..Sila klik kat link ===>sini

So apa lagi? Nanti bolehlah kongsi pengalaman bercuti ke Korea dengan @Budiey, @AwalAshari dan @SchaAlyahya sebab u olsss pun dah pergi holiday ke Korea...! :D   Sekarang ni mereka bertiga tengah syok sakan bercuti kat Korea. Setiap masa kemaskini status mereka di akaun twitter masing-masing..Hu Hu Hu...

7 comments:

ju said...

alaa nak2 :D
tapii...

madammondoq said...

wah.. i memang plan nak pergi korea pulak for next holiday.. bestnya pulau jeju!!!

man said...

beautiful beaches

the::bored::sha said...

ju...xpe ju..takut x dpt cuti ek?kasik bodek lah itu boss..hihihi

madam....pegi jgn x pegi! minat k-pop x ? huhu

man...beaches saje?awek korea ??? hoho

Nisa Kay said...

wauuu pulau jeju!! hee mahal x kos ke sana??

the::bored::sha said...

Nisa ..about rm5 k kalo pakej. alternatively awak book tiket air asia to seoul, beli ground kat seould dan jeju with me at about rm1k ++ (rege tu includes tiket domestik ke pulau jeju), anything tweet me okies

cik nieza said...

mm ad rezeki nnt mmg teringin nk g korea..:-)

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!