Monday, October 31, 2011

Bila Samurai jumpe Kirsten Dunst...dating ek?

Salam sejahtera semua...Best x weekend u olsss? Mesti terbaekkk kan? Ade readers yg p shopping..Ade readers yg p marathon movie..Ade readers yg p mandi kolam air panas kat Sungkai (kekekekekekeke) dan ade gak readers yg p dating...Kui Kui Kui..

Ingat lagi tak minggu lepas th3b0r3dsha ada war-warkan satu event fasal Astro B.yond IPTV ? Hmmmmmmmmmm...cayalah, mmg superb daya ingatan u olss, readers th3b0r3dsha. Event ni jatuh pd hari sabtu baru-baru ni....Hu Hu

Nak tau something? Masa event tu th3b0r3dsha sungguh bertuah sebab dapat jumpe Samurai dan Kirsten Dunst!!!!!!!

Jom terjah gambar-gambar pasangan ni..........!!!!



Hehehe.....introducing ..th3b0r3dsha as Kirsten Dunst dan enchek hubby sebagai Sang Samurai. Ingat lagi tak post th3b0r3dsha sebelum ni fasal event ni bertemakan Hollywood dan selebriti. Awal-awal lagi th3b0r3dsha pilih untuk jadi Kirsten Dunst kalau th3b0r3dsha ni seorang selebriti Hollywood.

So kelam kalibut jugak lah kami laki bini nak carik sponsor kostum. Hu Hu Hu....

Kostum th3b0r3dsha sumernya ditempah dari butik ala-ala-bamba-lolipop-al-mariku... Begitu juge dengan kostum enchek hubby. Untunglah enchek hubby dapat present kostum dari Jepun oleh ibu tercinta. Oleh kerana kostum samurai tu doq terperap je dalam almari so th3b0r3dsha cadangkan enchek hubby jadiklah Samurai. Ingat lagi tak lakonan Tom Cruise dalam The Last Samurai? Meh terjah poster filem tu......

Kalau lahhhh event ni boleh bawak kids..memang th3b0r3dsha bawak Damia. Kostum pe yg u olssss rasa sesuai untuk Damia ek? He He He......



8 comments:

IFA Athirah said...

the samurai kid??haha

KiD said...

karate kid?? hehehee.. patut bawak pedang samurai kasi gempak situ.. baru samurai.. hahahaa

hazman aka species1980 said...

whoaaa....masing2x pasang badan siot....

Anonymous said...

ad yg brhujung mnggu g fakulti je siapkan lab..hihi..(s.alam..)

Anonymous said...

patutnye en hubby jadi spiderman>> baru match ngan kirsten...
from along!!!

Nizam Ijam said...

berhujung minggu sakan nie :D

the::bored::sha said...

Ifa : the last samurai, kot? :)
Kid : seb bek x bw pedang kalo dak lady gaga dh kalah dah dgn samurai..ekeke
Adik : rajen adek rajen rajen le bljr! huhu
Along : Auwwwww yg tu tunggu Haloween party plak ek..kui3
Nizam : next time u kene join :)

the::bored::sha said...

Hazman : r u there by the way? syiok oo!

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!