Friday, October 14, 2011

IKEA contest? Jom menang jom ! Dari 6-26 Oktober 2011

Salam sejahtera semua ?? Thanks sebab sudi jenguk blog th3b0r3dsha nie :)

Hari ni th3b0r3dsha nak kongsi satu peraduan yg syok ! Hadiah yg bakal dimenangi pun sungguh syok !!! Siapalah yg tak mau hadiah dari IKEA kan? Gerenti semua suker. Meh th3b0r3dsha citer cara-cara dan mekanisma peraduan ni......... Jom !!

Setiap minggu anda semua berpeluang untuk memenangi produk IKEA, sudah tentulah perabot IKEA kan? Terdapat 4  ruangan rumah yang akan dipamerkan...seperti ruang tamu.....



ruang bekerja........bilik tidur........dan bilik tidur kanak-kanak.

Apa yang anda perlu buat ialah tag kan diri anda pada gambar perabot yang anda mahukan. Oppss !! Kalau cakap psl tag- tag ni tentulah kene log in dengan akaun facebook anda, kan?!!
Mekanisma peraduan :-

1. Log in akaun facebook anda. Aisehman.....sekarang ni hampir kesemua orang ada akaun facebook, kan? Hik Hik

2. Search akaun facebook IKEA Malaysia

2. Anda akan lihat promo berkenaan IKEA Click, Tag and Win !

4. Ikuti arahan selajutnya....Klik pada butang yg berwarna kuning

5. Pada setiap gambar ruang rumah yang dipamerkan, anda perlu tag diri anda pada produk yang anda suka dan anda mungkin menjadi pemenang yang bertuah !!!! Woot-Woot :))

Ingat ! Lebih kerap anda tag lebih banyak peluang untuk anda menang! Tapi anda hanye boleh tag sekali sehari je tau..! Hehe..Jadi tag lah setiap hari, yerk ...! :D     Mana nak tau kalau-kalau anda ada ONG ..boleh lah menang !! Pemenang akan dipilih secara rawak. Jadi semua orang ada peluang yang sama untuk menang !!! Isn't it fair, people ?? He..He...

Cepat ! Peraduan ini hanya sah sehingga 26 Oktober 2011 !!

th3b0r3dsha dah join ..tapi nak lah readers blog th3b0r3dsha join sama-sama...Mana tahu kan, untung-untung dapat lah hadiah sempena perayaan Deepavali yang bakal tiba tak lama lagi. 26 Oktober kan Hari Deepavali !! :)) Kita kan 1 Malaysia !! Hiks Hiks....

Good Luck readers !!!!!!

5 comments:

namaberita.com said...

Cam Best Jer, Nak Ikut !!!

cindyrina said...

yeah!!! mesti mau join

the::bored::sha said...

namaberita.com..... cayalah nnt bila menang hias umah cantik2 jgn lupa buat 'housewarming' ok? hahaha

cindyrina...kasi semangat !!!!! gud lurck yeeerrrr..:))

puanbee said...

bestnya .. siapa yang ajurkan contest ni?

the::bored::sha said...

hai puanbee..IKEA yg anjurkan..masuk tau sbb smp 26oct jek...all de best! oppss jupe esok ms event kt cine leisure!hehe

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!