Thursday, August 30, 2012

Sofa IKEA 2013

Assalamualaikum ??


Raya dah nak masuk minggu kedua tapi sempat ajek kalau uols nak pergi shopping sofa IKEA. Muahahaha. Sebenarnya pesanan itu ditujukan khas untuk enchek hubby. Ngeh3x... Kalaulah gedung IKEA Malaysia tu Sha yg punya, alahaiii hari-hari kita menukar set sofa ye dak. Hari ni sofa warna hijau pucuk pisang hari esok sofa warna merah hati. Gitu. Hahaha. 

Ceritanya katalog IKEA 2013 dah keluar. Macam biasalah kan semua item dan semua perabot kat dalam katalog IKEA tu nampak syok ajek. Teknik photographer dan pencahayaan yg terbaik! Hahaha. Anyway kat bawah ni ada koleksi set sofa IKEA yg menawan. Cewah cewahh...


Sofa ni sesuai diletakkan di dalam bilik tidur, kan? 


Sofa ni pulak macam sesuai diletakkan di tepi tangga . Gitu


Haaa sofa yg ni kalau letak kat ruang tamu pun okay...kan?


Alahaiiiii sofa ni nampak comel ajek.


Canggihnya design sofa ni. Huhu


Sofa dah macam design baju kemeja. Huhu


Ihiks. Sebenarnya set sofa yg kat atas tu adalah sempena Pertandingan Reka Bentuk Sarung Kerusi Berlengan IKEA untuk pelajar-pelajar universiti. Sofa-sofa tu bukan untuk dijual yek. Tapi kalau dijual pun alamat ada ajek pembelinya. Betul tak..betul tak... Hahaha..



10 comments:

Myra Jay said...

Mmg cantik sofa, nampak dah gebu apatah lagi kalau duduk lagi terasa empuk..

Ada duit sure boleh ;D

siti rokiah said...

sarung sofa tu dari kain selimut ker, sebab akak ada selimut corak gitu....

Zarul Umbrella said...

brp harganya ni Sha

Sharidawati Shahrudin said...

Zarul....

sofa tu tak dijual.. sofa tu utk pertandingan yg IKEA anjurkan...

Sya Isya said...

besar sungguh sofa ni. rumah kecik je. yang kemeja tu kreatif juga.

Kak Sha, jemput join segmen yang Sya tag.

akubiomed said...

Bermacam sentuhan yang diberikan.

Anonymous said...

The apple tv is much cheaper now, at only $99, a far cry from what it used to sell for back in 2007 when it was more
than $200. s time to prop up the bottom of the Apple - TV and expose
all of its internals. One of the biggest changes is the fact
that Apple has removed the permanent storage (hard drive) from the device.

Anonymous said...

Yes, that is less than my i - Pad weighed in its Otter - Box
Case. As expected, the models of consoles offered
include the Xbox 360, the Sony Playstation 3, and the Nintendo
Wii. You can also watch movies that you've downloaded or play one of many games that are available for the Mac such as The Sims 3.

my blog: macbook air

Anonymous said...

samsung galaxy s3 is the latest version of Android, a
whopping 4. If you are looking for the more practical
smartphone, then you'll like to read the following Samsung Galaxy Beam overview. Online retailers like Expansys, Clove and Mobile - Fun have indicated that the white version of Samsung Galaxy Nexus will be available within February next.

Anonymous said...

Invest the money you saved into some nice accessories. Make
a list of your requirements, and then choose the right model for
yourself. The wide open aperture should allow great low light shots with creative control over the aperture.



Stop by my blog canon 6d review

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!