Friday, August 24, 2012

Ke Beijing kita ...moh !!

Assalamualaikum?


Salam 6 Syawal 1433H. Hari Raya ke enam baru nak update blog iye Yong? Ate kome idak ke tau...mike ni udah lemau lepas makan ketupat, lemang, rendang segala bagai?? (Slang Orang Perak) hahaha.


Kat entry ni tak mau citer pasal Raya.......


If Sha tempek gambar lama lama kat entry ni aci tak ?? Huah3. Sebenarnya gambar gambar tu masih elok tersimpan dalam album. Gambar tu semua diambil ketika Sha jadi Tour Manager Reliance Travel dan bawa pelancong dari Malaysia ke Beijing, China. Enjoice!!!


Published with Blogger-droid v2.0.4

10 comments:

akubiomed said...

Teringin benar pergi Forbidden city dan wall of China tetapi tidak tahu bila ada peluang tersebut.

pak lan said...

Memang pi oct nie ke beijing,.. baru jer aplly Visa... tak sabar nyerr.

kak mah said...

Salam lebaran dan salam kenal.

Denaihati said...

Ingat raya kat china...heeee.
Selamat hari raya n maaf zahir batin sekeluarga.

Nadot said...

best nye keje bawak org gi jln2... leh jln2 skali eh... *jeles*.. heheh

samat hari raye.. :)

ProfHariz said...

Dah pernah ke beijing ye? Kompem bestkannnnnn~

Sya Isya said...

beijing memang best. rasa cam nak pi lagi, tapi nak tengok panda. ritu tak dapat pi kat panda tu.

Selamat Hari Raya, Kak Sha. Ritu Sya raya KL sehari je, sempat pi Rawang je. huhu..

Myra Jay said...

Wowww bestnyer ;)

Tak penah lagi sampai sana :D

KiD said...

best ke beijing..? hehehehe

Sharidawati Shahrudin said...

Kid...

best wor Beijing..indah dan mempesona...hehe

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!