Wednesday, August 1, 2012

Keputusan Giveaway


Assalamualaikum ??

Hello lovelies.....!!!! 

Ecewahhh mood gembira gitu bila nak diumumkan Senarai Pemenang First Giveaway di blog Sha ni. Eh..mestilah Sha rasa happy sebabnya ada rakan-rakan blogger yg sudi join Giveaway ini seikhlas hati mereka. Terima kasih di atas sokongan yg telah diberikan dan walaupun rakan-rakan blogger yg lain tak sertai itu tak bermakna mereka tidak menyokong cuma yelah Sha akui masing-masing ada komitmen dan ada sebab-musabab tersendiri.    


SENARAI PESERTA FIRST GIVEAWAY

OK mula-mula sekali mari kita tengok senarai nama blog yg telah mengambil bahagian ye.

1. http://storymoryk.blogspot.com
2. http://sizueka.com
3. http://mycadburychocolateblog.blogspot.com
4. http://freebiesuzlin.blogspot.com
5. http://akubiomed.com
6. http://syaisya.com
7. http://chikum4risa.com
8. http://kongsibersamanora.blogspot.com
9. http://ohbudu.com
10. http://zaxx-in-da-house.blogspot.com
11. http://sensasi2020.blogspot.com


KEPUTUSAN FIRST GIVEAWAY 


Hadiah Pertama : 
1 unit Handbag dengan warna pilihan anda sendiri & 1 unit Beg Serbaguna IKEA


Pemenang : 
6. http://syaisya.com






Hadiah Kedua : 
1 unit Gelang Tangan & 1 Beg Serbaguna IKEA

Pemenang :
8. http://kongsibersamanora.blogspot.com






Hadiah Ketiga : 
1 unit Keychain & 1 Beg Serbaguna IKEA
Pemenang :
1. http://storymoryk.blogspot.com






Hadiah Keempat : 
1 unit Keychain & 1 Beg Serbaguna IKEA
Pemenang :
3. http://mycadburychocolateblog.blogspot.com




Hadiah Kelima : 
1 unit Keychain & 1 Beg Serbaguna IKEA
Pemenang :
5. http://akubiomed.com






Tahniah Tahniah Tahniah kepada semua pemenang. Bagi peserta yg tidak bertuah untuk First Giveaway ini Sha harap anda tidak kecewa. InsyaAllah akan ada lagi Giveaway di masa akan datang.  Sha sangat-sangat hargai niat murni yg ditunjukkan oleh semua peserta First Giveaway ini. 

Kepada semua pemenang harap dapat hantarkan nama dan alamat ke email anatano_bernabeu@yahoo.com. Sha akan pastikan semua pemenang akan mendapat hadiah sebelum Hari Raya Puasa nanti :))

15 comments:

CIK TOM said...

tahniah kpd pemenang2..
xsmpt nk join..ingtkan tutup pukul 12 mlm ni....isk2

Hidayah Bach said...

tahniah pemenang..
rezeki ramadhan..
:)

kakcik said...

Tahniah kepada semua pemenang. :)

Fazrol said...

alamak! tak sempat nak join..

Nurul Akmal said...

Tahniah buat semua pemenang.. :)

Afasz said...

tahniah semua yg menang.

sy tak perasan plak ada kak sha wat GA.. kalau tk nk join :D

Rosidah Binti Muhamad said...

Aik!! betul ke nie..berkali2 baca tau..
t.kasih sha..

Rosidah Binti Muhamad said...

Sha..betul ke email tu?, sayer tak dpt hantar..

akubiomed said...

Tanniah kepada semua pemenang. Terima kasih kepada penganjur Sha. :-)

chii said...

tahniah gak buat pemenang..wahh..yg dpt beg tu..leh la melaram time raya nnt :D

Myra Jay said...

Tahniah pada pemenang bertuah :)


Kak Sha, nanti bagi details untuk entry ni ye :)
http://normj1001.blogspot.com/2012/08/top-komen-suku-kedua-mei-julai-2012.html

hafizmd said...

Tahniah pada pn sha sbb berjaya anjur GA ni. Ingat lamabt lagi, sekali dah terlambat... takpe2, nanti2 kalau ada GA lagi, insyaAllah akan masuk..

Tahniah pada semua pemenang! :D

Nur Misnan said...

Alhamdulillah dan tahniah untuk semua pemenang..
Thanks sis.. really appreciated. Boleh buat raya nanti.. hik3

Sya Isya said...

Alhamdulillah, rezeki di bulan Ramadhan ni. Sya menang beg idaman tu. hehe.. i like 10x. Terima kasih, Sha. hihi.. happy, memang suka kumpul beg. :D

tahniah kepada semua pemenang. wah, ada GA lagi pasni, will wait for it. Nak cuba lagi, kotlah ada rezeki lagi. Sya boleh join lagi kan :D

sensasi2020.blogspot.com said...

Tahniah kepada semua pemenang,
Lain kali anda boleh menang,
Selagi tak tahu result pasti tak tenang,
Lain kali boleh join jikalau senang.

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!