Friday, April 20, 2012

Tuah Ayam Nampak Di Kaki Tuah Manusia Siapa Tahu?

Assalamualaikum ???


Hello lovelies......Sure ramai readers yg seronok dua tiga ronok sebab hari ni hari Jumaat, kan? Thanks God Its Friday??? Yeahhh esok dan Ahad ialah hari cuti !!! Hehehe.... Anyway Sha ada 3 perisa yg Sha nak taruk dalam entry kali ini. Keh Keh Keh... Dah macam nak buat kek lapis pulak kan.. siap ada perisa yek? Muahahah....

Perisa pertama ialah perasaan kecewa dan nak marah kat diri sendiri sebab terlupa nak hantar penyertaan satu peraduan tu. Rugi..Rugi..Rugi.... Best wor hadiah yg boleh dimenangi tu.......Ahaks. Nak tahu apa hadiahnya? Hmmmmm...inilah dia..........

Percutian 3 Hari 2 Malam ke Awana Kijal, Terengganu oleh Nuffnang dan Genting. Fuhhhh... melepas Eden... Heheehe...

Credit gambar : laman web Nuffnang dan Genting



OK nak tahu apa perisa seterusnya? Perisa seterusnya mestilah perasaan tompang happy sebab mom in law ngan adik ipar nak melancong ke Korea malam nanti. Huwaa..sob..sob.. saya kena tinggal lagi?! Muehehe.... Sedih wor sebab dekat Korea sekarang ni tengah musim bunga.. Huishhhhh spring season You All !! Tak cayer? ... Cuba You All reckee gambar ni...



Lawa kan bila musim bunga kat Korea? Ngeee... Cepat anggukkan kepala ?! Grrr..


Next perisa? Perisa seterusnya ialah perasaan teruja sebab enchek hubby akan masuk New Straits Time Race pada hari ahad ni? Weeeeeeee... You All pernah tengok tak rancangan televisyen tu, Explorace? Huhh.. event ni lebih kurang lah. Semoga enchek hubby dan pasukannya berjaya merangkul hadiah pertama yakni wang tunai RM10,000.00 kan? Aminnnn.. :) Sha dan Damia macam biasalah kami akan jadi pom-pom girls...Ihiks .....


Peserta NST race perlu travel by foot or travel by LRT/Monorail sahaja.... Ngeh3x...

                                         Credit gambar : pakcik Google dab laman web NST

7 comments:

kak ina kl said...

akak pun frust gak tak join contest tu..kalau tau dah tentu kita semua pakat gi kan..terima kasih sudi vote blog akak..kalau rajin ajaklah geng sekali

Boni JLL3 said...

wah..hadiahnya sangat2 best dan menarik la...fuhh

Sharidawati Shahrudin said...

Kak Ina....

kan?kan?kan? tak apa lah dah tak de rezeki kita ....hehehehe.... ok ok u r welcemm

Sharidawati Shahrudin said...

Boni.....

lumayan kan? ahakss

KiD said...

saya nak gi awana kijal... hohohho

Cik FaRiZaM said...

singgah blog kak sha...nk bodek2 kak sha...

eyriqaz suh datang bodek penaja2 my pinky momments contest...

sy antara 23 finalist :D

undila sy ye kak sha.ahakssss....:D

bodek sungguh sy kan :p

undi la jika sy layak , tq

AlyzaFisol said...

sye pun melepas yg awana kijal tu...huhuhu...sedihnya..

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!