Thursday, April 26, 2012

Ustazah Pilihan Wannabe ?

Assalamualaikum ???



Hello lovely...ecehh cehh... chewahhh Anyway Thank you ye sebab you all sudi vote untuk Sha dalam Digi Wowww Awards tu. Nasib baiklah you all belum jemu-jemu lagi bila dapat mesej I suruh you all click dan vote...click dan vote. Muahahaha.... Biasanya Sha gunakan platform Facebook tapi belum start buat kat platform Twitter lagi. Haizzzzz... Usaha Tangga Kejayaan. Anyway sukar jugak kerja nak meraih undi ni. Keh Keh Keh...

OK tajuk entry ni cam ape jek kan, tapi tulah..sejuk rasa perut yg mengandung ni bila tengok anak kita masih kecil ni ikut telunjuk kita...ikut galakan kita untuk solat. Siapa lagi you all kalau bukan si Damia. Ahaksss.... Memanglah benar pepatah Melayu yg menyebut "Nak Melentur Buluh Biarlah Dari Rebungnya". Hmmmmm...Moga-moga Damia akan terus sujud kepada Allah dan mengerjakan solat lima waktu sehingga beliau besar, Amin......

Masa gambar kandid ni diambil Damia tengah solat sebelah abahnya.......Jom reckee Jom !!!!!

Duduk antara dua sujud versi dia lah niiiiii


Hahh kau !!! Ni time nak rukuk versi dia jugakkkk


Love you anak Ibu !!!!


17 comments:

madammondoq said...

comelnya gambor yang last tu...

|| NaFiRaa || said...

amboiiii.. tomeynye dia~ sejuk perut ibu dia mengandung~ :)

Jai Montana said...

hehe..amboi ustazah rambut nampak jamboi ni..hehehe

Fazrol said...

Sembahyang stail dia laa..
Bakal ustazah nie..
Terbjaik

uzair othman said...

alahai comelnye

KiD said...

sangat comel..!!!

hazman aka species1980 said...

TUDUNG MERAH lagii tue.... cute laaaa

Rozuan Ismail said...

comelnya damia nih. besar2 kena selalu solat taw

Sharidawati Shahrudin said...

Madam...

Alhamdulillah...Kalau time amukan melanda dia jugak yg comel kot? hahaha

Sharidawati Shahrudin said...

Nafira....

InsyaAllah mudah-mudahan berkekalan. Terasa juga perit getir membesarkan anak sendiri. Huhu

Sharidawati Shahrudin said...

Jai Montana...

Hak3x... itu le pasal nasib baik baru ustazah wannabe , hehe

Sharidawati Shahrudin said...

Fazrol...

kan?kan?kan? macam2 fesyen nak belajar solat. Thanks anyway

Sharidawati Shahrudin said...

Uzair Othman...

Alhamdulillah, terima kasih ye

Sharidawati Shahrudin said...

Kid....

Alhamdulillah..

tochey !

Sharidawati Shahrudin said...

Hazman...

kebetulan tu tudung yg I pakai pergi kerja masa tu. Dia dah rembat siap siap.. hehe

Sharidawati Shahrudin said...

Rozuan....

Thank you Wan. Itu lah. Mudah mudahan kan...
Amin...

cik nieza said...

alololo.mia tmei..insyaAllah bakal ustazah ni..:-)

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!