Wednesday, April 4, 2012

DIGI WWWOW Internet For All

Assalamualaikum ???



Ada bran tak mau baca entry ini? Keh Keh Keh (gelak tokey bus)

Sha nakkkkkkkkkk sangat masuk satu contest ni dan calonkan diri dan blog Sha sebagai Blogger Of The Year. Auwwwwww...ada sedikit ambitious di situ !! Memandangkan Sha ni ala-ala berani dan sedikit gayat so terhasillah entry ini dan secara automatik Sha tercalon lah sebagai Blogger Of The Year.....Hehehehe.. 'ter' lah sangat kan...Ihiks.


Alah You All, baru calon ajek. Ada rezeki nanti...InsyaAllah buleh lah Sha naik pentas dan ambik award tu . Ihiks....

Anda boleh klik penyertaan Sha di SINI ok....

Nak tahu hadiahnya? Uihhhhhh semua best-best tau...



You All sudi-sudikanlah like penyertaan Sha nanti di Facebook masing-masing? Sudi? Tak sudi ???? Ngeh3x.... Tapi bukan sekarang ye. Acara vote vote ini bermula pada 23 April sehingalahhhh 22 May 2012. Ada satu ikon yg You All boleh click kat atas blog Sha ni. Satu click, satu vote. Semudah ABC bukan? Hehehehee....

Untuk maklumat lanjut, sila click di pautan ini.

credit gambar : Website Nuffnang

13 comments:

Boni JLL3 said...

gud luck k kak.. saya akan vote

Fazrol said...

jangan risau kak...
saya akan klik like...

akubiomed said...

Selamat menyertai DiGI WWWOW Award. :-)

~diAhOntHeblOg~ said...

wah2..rajinnyeee

Sharidawati Shahrudin said...

Boni....

Tengsssssss ! hihihi

Sharidawati Shahrudin said...

Fazrol.....

Tengssssss in advance too !!!

Sharidawati Shahrudin said...

Akubiomed .....

selamat..selamat.... InsyaAllah selamat ... hehe TQ

Sharidawati Shahrudin said...

Diah.....

Rajin kan ? Huihhhh terbaeik hadiah2 yg ditawarkan tu !!!

Nurul Akmal said...

Good luck kak sha..

KiD said...

gud luck.. kid lum lagi nak join did woww nih,, hehehee

Sharidawati Shahrudin said...

Nurul...

time kaseh ye..... :]

Sharidawati Shahrudin said...

Kid...

time kasih kid.. hope kid akan join digi awards ni sooner or later k?

~diAhOntHeblOg~ said...

yeayyy..pn penaja...sy dah vote! ;P

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!