Thursday, April 5, 2012

Aaron tau bukan Mat Haron !!!!

Assalamualaikum ????



Muahahahahaha... Sha bantai gelak terbahak-bahak bila tengok gambar ni. Siapalahhh punya kerja yg taruk dalam Internet nama sebenar Aaron Aziz.ialah Mat Haron Mustapha bin Mat Aziz Mustapha. Poyo betul lah orang yg suka putar belit ni. Hishhhhhhhhh...not good , k?!!

So terbuktilah nama sebenar Aaron Aziz ialah Aaron dan bukannya Mat Haron. Sabar jela !!!

 
Beberapa hari lepas ada seorang dejay radio Hotfm yg menelefon isteri kepada Aaron untuk clarified benda ni. Huisshhhhhh masa tu Sha cuak wooo takutlah kalau kalau betul nama Aaron tu ialah Mat Haron. Ehhhh..apa celop toq kau pulak yg cuak? Kalau bini Aaron yg cuak tu haruslahhhh...Kikikikiki.... Tapi wife Aaron dah bagi tahu pendengar yg nama laki dia bukan Mat Haron.... Muahahahaha.. Aku ngan enchek hubby punya la gelak sakan bila dah tau pasal nama sebenar Aaron. Lega, mak!!!! Hehe...

So happy nya bila tahu kebenaran begini. Al-maklumlah Aaron Aziz kan pelakon hot malaya ?!!! Hiks

Kredit gambar : Facebook Suria FM 

8 comments:

sW33tdARLiNG said...

ehh baru buat entry ni gak tp publish petang skit....

tapi kan tapi.. ensem lagi tauu gambar dalam passport, tak main laa gambar time muda time kurus time belum kawen... hahahahaha

Nurul Akmal said...

Tulah sian dia kan...

hazman aka species1980 said...

Sha.... bukan nama yang jadi sebutan... GAMBAR JARI BELIAU yang jadi bualan....hehehehe

KiD said...

kenapa macam muka kid.. hehehee

Sharidawati Shahrudin said...

sw33tDARLiBG....

oh gambar AA kat passport more encem? haizzz kene terjah ni...hiks

Sharidawati Shahrudin said...

Nurul....

yup kalau jadi kat kita pun kita marah kan? muahahaha

Sharidawati Shahrudin said...

Hazman....

memang fans ni, bila dah issue nama selesai timbul lak issue jarinya yg kononnya tak terurus...hihi..pd hal dia baru abih shooting KL Gengster...

Sharidawati Shahrudin said...

Kid....

isk3x.... kenape ek sama benor! hihu

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!