Wednesday, December 14, 2011

Wordless Wednesday : th3b0r3dsha lima tahun dulu

Assalamualaikum? Hello readers !!!!!!

Bagi entry wordless wednesday kali ni th3b0r3dsha nak kongsikan gambar th3b0r3dsha lima tahun dulu...Hu Hu Hu....

Seingat th3b0r3dsha time tu is ketika th3b0r3dsha dan enchek tunang (kini sudah jadik enchek hubby) berbuka puasa di SOGO, KL. Hik Hik Hik.... Muda belia masa tu, kan? Heeeeeee



hi...tolong re-tweet dan share di wall facebook anda boleh ?

5 comments:

Anonymous said...

tengok ms nih sapa yg chubbie??...eheheeh

ur Hubby.

NonaFauzi said...

fuyooo muda remaja..

lilyoththman said...

waaa..xde beza..maknanya, skrg maintainnnn!!

Alyza Fisol said...

maintain je dr dlu...hebat kak sya... :)

the::bored::sha said...

abg : agreed, abag yg tembam. wakaka

nona fauzi : auwww, alah age is just a numbers kan? hihihihi

lily othman : belajar dari sape kalu bukan dari u.. eh?? hahaha

alyza fisol : alhamdulillah :) stay sweet.. sweet 18? kikiki

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!