Tuesday, December 20, 2011

KL Bike Week 2012

Assalamualaikum wahai readers th3b0r3dsha yg dikasihi???

Fulamakk syahdu nya wishes di atas kan?? Kekekek... Th3b0r3dsha nak pohon maaf bebanyak sebab sangatttttttttt tidakkkkk update blog kebelakangan ni, yakni sejak hari Jumaat lepas. Disebabkan weekend lepas th3b0r3dsha kena masuk opis di shopping mall IKANO (eh bukan keja shopping mopping tauu..ha..ha..) maka th3b0r3dsha tak sempat nak update belog saya (eh eh macam blog 'ini belog saya.blogspot.com' milik blogger famous Hanis Zulaikha pulak, almaklumlah event #napbas lepas th3b0r3dsha dengan segan simpulnya snap gambar dgn beliau..Hu Hu Hu...)


OKAY lah entry kali ni th3b0r3dsha lom lagik nak cerita fasal event #napbas kat u olsss tapi ada satu event yg th3b0r3dsha nak war-warkan kan u olssss. Teruja tak dengan poster di atas???

Untuk kali ketiganya,  RED Garage dengan kerjasama MaTiC akan menganjurkan “Kuala Lumpur Bike Week” pada :-

Tarikh :  23 & 24 Disember 2011 (Jumaat & Sabtu)
Masa   :  10.00 pagi – 12.00 mlm
Tempat :  Lanai, MaTiC Jalan Ampang, KL

Pada hari tersebut, akan ada pelbagai booth pameran, jualan dan kepelbagaian sajian makanan yang akan dibuka untuk para pengunjung. Tapi pameran pertunjukan motosikal adalah satu acara utama pada hari tersebut. Uhhh amacam? Ada bikers yg tertarik nak datang? :))

Enjoy, u ols !!!




hi...tolong re-tweet dan share di wall facebook anda boleh ?

2 comments:

Anonymous said...

wahh minat harley la... ada ke?? AL...

the::bored::sha said...

sume ader harley davidson ke johnson ke sumer ade..huhu

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!