Friday, December 30, 2011

GiveAway Blog AmosNursan : Lucky Draw

Ting~Tong !!

Terujanya bila dpt tahu blogger yg punya nama samaran cam th3b0r3dsha nak buat Give Away !!

Give Away tu pulak 100 peratus bergantung pada nasib seseorang. Yolah, kata lucky draw, kalau ada luck ada lah peluang untuk menang !!! He..he..he...

Blogger tu macam th3b0r3dsha gak, seorang mommy blogger. He..he..he..

Apa nama samarannya yg sama macam nama samaran th3b0r3dsha ? Nama samaran tu ialah W.a.t.i.e

Ihiks. Oh ye lah, U Olss tak tahu lagi nama samaran th3b0r3dsha waktu sekolah rendah dulu ialah Wati.

Ihiks. Oppss tak mo citer banyak-banyak !! Ha..ha..ha..

Nama blog yg buat Give Away ni pulak ialah Amos Nursan. <=== nih link belog dia sudi-sudikanlah untuk terjah..he..he.. Opss jangan lupa join Give Away ni sama-sama yeh? Sesama blogger ni kita kenalah support each other, kan? :D  

So this is the banner untuk Give Away ini dari blog AmosNursan......


Th3b0r3dsha nak tag 2 orang blogger (cun woh blogger ni tak caya p lahhh terjah belog mereka) dan mereka ialah....

1. lilyothman

2. hsnieza
  
OK tu jek..Gud Luck untuk semua peserta yg join Give Away nie :)


hi...tolong re-tweet dan share di wall facebook anda boleh ?

2 comments:

Miss Watie said...

Thanks for join..good luck dear..

the::bored::sha said...

hiks !!!! time kaseh miss watie :)

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!