Thursday, December 1, 2011

th3b0r3dsha akan pergi NAPBAS !!

Happy day !!!!

Hello !! Assalamualaikum ??

Th3b0r3dsha tengah usha-usha timeline twitter...Tup-tup Nuffnang buat annoucement melalui twitternya dan bagi tahu yg depa dah hantar invitation untuk event NAPBAS yg akan berlangsung pada 16 December ni. Hmmmmm ingat lagi tak entry yg th3b0r3dsha ada buat untuk melayakkan diri th3b0r3dsha mendapat jemputan khas dari Nuffnang? OK kalau tak ingat mari click di SINI



So inilah dia invitationnya......<==== Opss maaf kesalahan tatabahasa di sini..Hu Hu Hu....

Hmmm...OK sekarang th3b0r3dsha nak 'pening-pening' memikirkan ape baju yg nak dilaram utk event tu nanti ...Yelah dah nak dekat sangat tu tarikh event ni...lagi 2 minggu je lagi. Lepas fikir fasal pakaian then nak fikir fasal navigation pulak. Ha Ha Ha... Sebabnya dulu th3b0r3dsha pernah sesat nak carik PICC ! Putrajaya International Convention Centre. Ada lah setengah jam berpusing-pusing, kalau tak silap masa tu is bulan December 2008 masa th3b0r3dsha masih lagi kerja di Reliance Travel. 

Hmmmmmmm...so U olss ada cadangan tak tentang pakaian yg nak disarung nanti ? Temanya is formal. Mari kemukakan cadangan masing-masing ?!!




hai...tolong re-tweet dan share di wall facebook anda boleh ?

7 comments:

Anonymous said...

waahhh....nk pegi juga boleh??cik mia sapa jaga??hik3....frm nde

Anonymous said...

Pergi nanti ajak Adeq teman u ya dear...huhuhu

=)

ur Hubby.

Sekamar Rindu said...

Salam...

wahh..bestnya...

the::bored::sha said...

ENDA....ok kite jupe di Putrajaya yeh! ha3x...Nnt i calling2 u sbb nak tanye arah ke sana..ahaks

Abg...x leh bawak sesiapa...dpt invitation sekeping jek...kalo blogger famous mebi dpt 2 invitation, kot? huhu

sekamar rindu ....waalaikumsalam...hopefully best...! :)

Bella Enveeus said...

Wah wah bestnya.. I tak join (termiss dateline) so tak dapat lah pergi.. Huhu..

Alyza Fisol said...

sye pn dapat gak..nanti kita jumpa di sana ye... :)

the::bored::sha said...

bella.....hey tak apa event yg lain kita ketemu eh? ihiks

alyza....hello....slmt berkenalan , okeh c u there!!!

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!