Friday, December 30, 2011

Azam Tahun 2012

 Assalamualaikum??...

Hello buat semua readers th3b0r3dsha !!!!

Harap semuanya ceria-ceria selalu. Lately th3b0r3dsha penat sangat bila balik kerja dan once tidurkan si kecik Damia tu dengan ibunya tumpang sama. Bila dah awal pagi tu kebiasaanya Damia akan mintak susu so bila th3b0r3dsha bangun buatkan susu barulah th3b0r3dsha ada tenaga nak solat Isyak...hahhhh haruslah solat Isyak sebelum masuk waktu solat Subuh, U Olssss.....! Eh tapi setahu th3b0r3dsha umat Islam digalakkan untuk melewatkan waktu solat Isyak tau...... Tapi sebenarnya, agama membuat galakan macam tu sebab nak suruh muslimin muslimat ni buat ibadah sunat seperti berjaga di tengah malam then solat sunat lepas tu barulah solat Isyak. Betul tak?


OK lah back to topic....Diam tak diam tahun 2011 akan meninggalkan kita semua dalam masa sehari je lagi...Cepat betol lah masa berlalu kan? Th3b0r3dsha bersyukur sangat-sangat sebab apa saja halangan dan cabaran yg th3b0r3dsha harungi untuk tahun 2011 ni telah pun mematangkan diri th3b0r3dsha. Biasalah kan kalau tak ada pengalaman pahit macam mana kita nak rasa pengalaman yg manis pulak? So th3b0r3dsha sangat optimis untuk menghadapi pengalaman baru yg bakal ditempuhi di tahun 2012, InsyaAllah.

Macam biasalah bila sebut tahun baru mesti disertai dengan azam baru kan? Hummmmm.......apa azam baru th3b0r3dsha? Jom layan gambar kejab?














OK lah azam tahun 2012 th3b0r3dsha ialah untuk menjadi isteri dan ibu yg lebih baik. Ecewaaahhhh ... Hmm bukan apa, kadang-kadang th3b0r3dsha ada terlalu banyak benda nak dibuat sampaikan th3b0r3dsha hilang fokus.




Selain daripada tu mestilah nak jadi anak, menantu dan pekerja yg lebih baik juga !!! So sama-samalah kita berdoa agar th3b0r3dsha dapat merealisasikan azam tu, yek? InsyaAllah....

Apa pulak azam U Olssss? Share lah azam memasing yeh !!!

SELAMAT TAHUN BARU 2012 
dari th3b0r3dsha, Enchek Hubby dan Damia !!!

hi...tolong re-tweet dan share di wall facebook anda boleh ?

4 comments:

Fazrol said...

semoga azam baru tercapai!

Anonymous said...

Amin...cantiq semua gambo tu =]

Your Hubby.

KiD said...

azam tahun baru... nak maintain kerja.. dan blog.. tambah anak, lain tahun.. hehehhe

the::bored::sha said...

Fazrol : Time kasih !! InsyaAllah.

Abg : cantik ek...see the leg lah? Ngeh3

Kid : Hahaha bagus2 pekerja company mana lah ni !! eh Ilham nak kawan tu !

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!