Tuesday, October 2, 2012

Banyaknya earning Nuffnang saya !!

Assalamualaikum???

Wah wah wahhhhh bukan main seronok Sha bila tengok earning Nuffnang naik 10 kali ganda dari earning sebelum ni.. Muahahaha..Sebelum ni baru berapa je earning Sha sekali bila tengok kat website Nuffnang tadi homaiiiiii naik lah lagi earning ~ naiklah lagi !!! Ahakss... Apa cer ni Nuffnnag nak kasi duit terpijak ke kat Sha? I loike..... Ihiks.


Isk isk isk setahu Sha, tahun 2009 Sha masih belum ada blog lagi, so acaner boleh ada campaign pulak dalam blog Sha ni yek ???? Hahaha. Sah ada bugs ni kat dalam sistem Nuffnang. Get well soon ye sistem Nuffnang.  Hehe
 

2 comments:

Rosidah Binti Muhamad said...

Tahniah sha..merasa jugak awak..kita ni belom lagi..teruskan usaha yer menambah duit tepi..hehehe

KiD said...

kali ni nuffnang lak kena error.. adusss... huhuhu

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!