Thursday, November 10, 2011

th3b0r3dsha masuk suratkhabar The Star...!! Edisi 4 Nov 2011 :))

Selamat tengahari !!!! Minggu lepas ader sorunk awek tu masuk suratkhabar The Star !!!! gambar colour-colour lagik ! eehehe...eh silap , not so awek lah tapi mak awek? kekekeke.....

Hari Jumaat lepas akak th3b0r3dsha yg tercayunk calling-calling henset th3b0r3dsha sebab kawan-kawan dia ade bagi tahu muka dia masuk paper..Tapi akak th3b0r3dsha tak tau menahu plak ada paparazzi yg snap gambar dia...huhuhu... So dia terus kol th3b0r3dsha..

"Eh ko ade masuk paper ke? Event Astro ? "

"Erm...ntahnya... taktau plak, nnt I cekidaut ! "



Gulp..telan air liur th3b0r3dsha sekejab ....sebab bila masa plak ada press yg amik gambar th3b0r3dsha masa event Nuffnang baru-baru ni kan?

Hmmmmmmm...alamak kantoi, dah la post pasal event Astro tu tak ciap agi...deadline esok lusa, darling ! aiyoyo ! Acaner nak monang LCD tv ni..kan? Come on ! come on...! pantas, kene buat sooner ni ! Hu Hu Hu...

OK back to topic, so berlari-lari bayi lah th3b0r3dsha p kedai mamak kat dalam IKANO ni carik paper The Star..Lepas bayau terus selak suratkhabar, kau ! Aah memang ado..! Kui Kui Kui...

Such a lucky ones sebab dapat snap pic dengan redmummy, diva darling ngan Thara (crew Nuffnang)...and sorang lagi dah lupo eden nama ekau ! Sorry, yunk!

Memula th3b0r3dsha memang dah tarik redmummy nak amik gambar sesama lepas redmummy register kat kaunter. Tapi dekat-dekat situ jugak ada Thara dan Diva Darling so oklah th3b0r3dsha ajak join bergambar sekali. Enchek hubby dah standby awal-awal dah sebab th3b0r3dsha dah bagi tahu dia untuk tolong snap pic th3b0r3dsha ngan redmummy. So, nah ! bergambar berlima dan ada lah plak press ke blogger lain pun snap pic kami tu. Awww ...tup-tup masuk paper kan. Rezeki namanya. Alhamdulillah. Tumpang glamour redmummy kot? Hu Hu Hu........

So artikel dan gambar th3b0r3dsha dari suratkhabar tu akan th3b0r3dsha framekan dan gantung kat dinding rumah sebagai inspirasi berblogging, ecewaahhhh !!

Pada sesiapa yg nak baca pasal artikal tu meh tengok kat link ni ====> Two daringly-dressed bloggers walk away with 32-inch LCD television sets


4 comments:

lilyothman said...

waaaa...gud! gud! kipidap darl...!!!

Anonymous said...

best best best... keep it up blogging.. be the best among the best!!!! <3 El, JB...

Bro Framestone said...

wah tahniah....

Bro dah lama x masuk paper...

dan dah lama xlepak dengan red mummy

the::bored::sha said...

lily....Thank you yunk...bile ntah nk mai IKEA ni uh?huhu

tq ET...huhu

bro....tq bro, bro mesti dh muak masuk paper kan? huhuhu...nnt jupe kak red ms dia dh deliver lah yeh..

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!