Monday, November 28, 2011

Cuci mata dengan gambar-gambar pemandangan di Colmar Tropicale, Bukit Tinggi, Pahang

Hello semua? Frust kan dengan kekalahan Harimau Malaya di kaki pemain-pemain Bahrain? Hmmmm..jom layan gambar nak? Gambar ni diambil ketika th3b0r3dsha dan keluarga sebelah enchek hubby bercuti ke Colmar Tropicale baru-baru ini. Opsss baru tak baru lah ada hampir sebulan kot gambar-gambar ni dok terperuk dalam komputer ni? He He He.....

Banyaknya rumah di tepi bukit !! Ihiks.. definisi banyak? Lebih dari sebuah rumah. Hihi




Skodeng dari jauh aje lahhh....kan?
Sebenarnya view ni diambil dari sebuah menara, credit to enchek hubby...
 

3 comments:

cik nieza said...

bes3..teringin nk ke sana juga...awat xletak gmba mia yg tiut??

the::bored::sha said...

cik nieza ...ok wait seminit !! hehehe

DaHLia said...

sampai naik menara.. bagus2 :D
anyway, Colmar Tropicale ni memang cantik, bangunan dan senibina dia memang kelasss lah... :D

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!