Tuesday, November 29, 2011

In Person with Fazura

Salam semua? Dah dengar gossip terbaru tentang #retis ni? Oppsss bukan #retis tapi ade sorang blogger #retis ni yg minat kat artis dan jelitawan Malaya, Fazura. Macam-macam tagline twitter untuk Fazura kan, one of it is FazFabulous. I like ! eh, I follow ! He He He...


So, back to topik entry ni, bestnya bila blogger tu dapat jumpa artis pujaan secara in-person, kan?!! Jelessss tau i, ihikss. Actually blogger tu harus berterima kasih daun keladi pada sista dia yg dapatkan invitation tu. Hmmmmm.. #retis yg th3b0r3dsha pernah jumpa? Ada lah jugak tapi artis paling hot is Dato CT Nurhaliza. Nanti-nantilah th3b0r3dsha tempek gambar tu kat blog ni. Buat satu album gitu, ahaks!

Opsss, nak tahu siapa blogger #retis tu? Hmmm..dia lah...cik nieza :D

Jom terjah gambar-gambar mereka? :))

Huh dah macam posing seorang tentera, tapi maintain cute !

Best lah kan dapat jupe Fazura live lagik!

Uiks mintak Fazura sign autograph ek? Hi Hi Hi

Seronok cik nieza? Hiks
Actually event tu ialah Sesi Beramah-Mesra bersama Duta Lux, Fazura. Mestilah anjuran Lux, kan? Event ni berlangsung di Giant Kota Damansara pada hari Sabtu, 19 Nov baru-baru ni. Th3b0r3dsha tak dapat join sebab ada hal-hal domestik. He He He....

9 comments:

cik nieza said...

wah msuk blog...hihi..thnx sbb sudi wat blog pasal saya....

Anonymous said...

waahhhh....siap masuk blog tu...kelas giteww...hehe..
from de,

KiD said...

wow..!! namaa dia ni dah naik.. :)

madammondoq said...

wah!! i pun adore kat fazura ni tau!! napa tak ajak i?? sob.. sob...

puanbee said...

hal domestik ye .. hehe fazura memang cantik geram tengok dia ..eh pompuan leh geram tak kat pompuan ? hikss

the::bored::sha said...

Cik Nieza....Suka tak? Hu Hu

De...lagi best kalau de forward gambar de dgn Fazura..! barulah meriah !!!

Kid...itulah..Lisa Surihani, Maya Karin, Neelofa, Fazura ..masing2 hebat dan makin femes..huhu

Madam....OK set len kali i roger u k..hihi

Bee...ahakssss..tau x pe.. Hmmm, pompuan leh je geram kat pompuan jgn melampau sgt udah le, x gitu?
'

Bella Enveeus said...

hehe.. i tak tau sangat tentan fazura.. dengar sikit2 je pasal dia.. especially when dia jd VJ MTV.. but yeah she's kinda cute.. :)

the::bored::sha said...

Bella...nnt next round kalo i dpt invitation i ajak u sama lah..mau? hehe

Cik Akmal said...

wah jumpa fazura.. best tu.. teringin jumpa..

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!