Tuesday, July 10, 2012

First Giveaway Sempena Nuffnang Blogopolis Malaysia 2012

Assalamualaikum?? Salam sejahtera !!



Teruja tak dengan tajuk entry ni ? Kalau anda teruja Sha lagiiiiiiiiii lah double triple teruja. Harap anda akan stay tuned, stay alert, stay awake dan yg sewaktu dengannya kerana Sha akan lancarkan First Giveaway sempena Nuffnang Blogopolis Malaysia 2012 yg bakal berlangsung pada hari Sabtu ini, 14 Julai 2012.

Bila First Giveaway akan dilancarkan ???

Mungkin Sha akan lancarkan First Giveaway ini pada esok hari atau mungkin lusa atau mungkin pada hari Jumaat ni atau mungkin pada hari Sabtu ketika Sha menghadiri Blogopolis itu!! Tungguuuuu !!

OK cakap banyak tak mau.... Sha tempek sedikit hint untuk First Giveaway iini :)

  


Hadiah lain? Ada lagi tau. Tungguuuuuuuuu :)


19 comments:

izla said...

beg???
saya mau :)

FazzNeo said...

peghr! boleh try untuk bagi hadiah kat bini nie..

Unknown said...

pergh!!! tahniah kak.. sebab nak anjurkan GA!!

ProfHariz said...

Menarik ni :)

Sya Isya said...

waaa... best ni. :D

Denaihati said...

jom kita ramai2kan penyertaan. good luck untuk peserta GA.

cik nieza said...

wah..nk join la juga...:-)

daddydee said...

sabar menunggu...hehehe

Unknown said...

Nak join! :)

*first time datang blog ni. :)

Unknown said...

Izla..

yeay! mari3x... esok atau pagi sabtu akan sha lancarkan GA ini :)

Unknown said...

Fazrol..

of kos boleh! :)

Unknown said...

Boni JLL3...

time kasih, alhamdulillah.. Nantikan ye! :)

Unknown said...

ProfHariz...

harapnya begitulah :)

insyaAllah menarik :)

Unknown said...

Sya Isya ...

janji join tau! :)

Unknown said...

Denaihati...

harap2nya begitulah.. tq kerana memberi sokongan moral :)

Unknown said...

cik nieza...

all the best ye :)

Unknown said...

daddydee...

terima kasih :)

Unknown said...

Rabiatul Adawiyah...

terima kasih... :) Boleh aja!

Unknown said...

wahh..da ada GA..bleh join ni..ehehe

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!