Wednesday, September 23, 2015

Selamat datang ke dunia Play-Doh !



Assalamualaikum dan knock knock !! hehehe. 

Buat semua, tenkiu ye sebab sudi jenguk blog ni yg telah lama rehat, berehat, direhatkan dan rehatnya alahaiii hahahaha.
Harap semua sihat belaka ye? amin.. 



Korang mesti dah biasa main Play Doh kan? Rupa rupanya permainan tanah liat Play Doh tu dah wujud dari tahun 1956 lagi, lebih kurang satu tahun sebelum negara kita merdeka pada tahun 1957. Bila dah bertapak lama, tentulah semakin berinovasi Play Doh ni tak gitu? Makin best dan makin layan. Haha bukan budak budak je yg suka main Play Doh ni, mak budak pun sama. Ahakss! 

Ok hari Sabtu ni, iaitu pada 26 September 2015 jom ramai ramai kita meriahkan Sambutan Bulan PLAY-DOH di mana cubaan The Malaysia Book of Records untuk mencapai rekod hasil ukiran PLAY-DOH paling banyak dalam masa satu hari akan diadakan. Syoknya sebab nanti hasil rekaan PLAY-DOH korang akan dipamerkan so satu Malaysia boleh selpie dengan PLAY-DOH korang. Woot woot !! hahaha. Lepas tu kalau ukiran PLAY-DOH korang paling kreatif korang boleh menang hadiah !!!!!!! 

So, block your calendar, kita jumpa di Highstreet New Wing, 1 Utama Shopping Centre pada hari Sabtu ni jam 10 pagi. Jumpa anda di sana !! 




Mempersembahkan, Malaysia's dAll Time Fabulous and Favourite Food, roti canai, kuah kari dan teh tarik !!!! huhuhuhuhu



 
terima kasih :) 

#playdohmonth2015
#toys
#playdoh
#ShapeAColorfulCommunityCampaign
#parentalblogger
#mommyblogger

1 comments:

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!