Wednesday, February 6, 2013

Ashadin.com

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua, hari ni Sha nak jemput anda semua ke blog baru Sha iaitu AshaDin.Com. Blog tersebut di selenggara oleh Eizil Network dan sebenarnya ia belum siap sepenuhnya. Kebanyakan entry di dalam blog ini telah diimport ke blog baru Sha. Sha tetap akan mengekalkan blog ini sampai satu tarikh yang belum dikenalpasti, tapi kalau boleh sehingga hujung nyawa In Shaa Allah =) 




Seperti yang telah Sha ceritakan di entry sebelum ni, blogger AkmaOmar telah menghadiahkan domain dan web hosting kepada Sha. Perkara ini berlaku ketika kami sama-sama menyertai contest iPhone 5 Gadget Impian pada bulan December tahun 2012. 




Frankly speaking, banyak lagi setup yang perlu Sha buat di blog baru Sha. Meh Sha kongsikan ..... hehehe :-

1) Social button tak setup lagi. Twitter, Facebook, Instagram, G+1 hehehe

2) Nak letak banner ashadin.com

3) Nak letak banner 'blog ini ditaja oleh akmaomar.com' dan diselenggara oleh Eizil Network

4) Nak letak button Blog Follower ke tidak ek?

5) Page tak buat lagi, currently baru ada Home dan Sample Page. Grrrr.... 

6) bla-bla-bla.....


Okay lah bila you all senang-senang nanti jemputlah singgah blog baru Sha tu yehhh.. http://ashadin.com


Cantik tak header blog baru Sha yang ditempah dari blogger Kozumi di Service Tempahan Header ? sila angguk jika setuju bangat..hehe


Bye for now ! 

1 comments:

Sumijelly Sumi said...

Wah..pindah umah yek. .kenapa x kekalkan url blog tu?

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!