Thursday, July 14, 2011

Arsenal Asian Tour 2011

yeayyyyyy The Gunners menanggggg!

aik? mana head dan mana tail nyer? tetiber jerit Gunners menang bola? apakah? hehehehehe

 
Sebenarnya Harimau Malaya baru je lepas habis friendly match dgn the Gunners sekejap tadi. Ini sumer gara2 Arsenal Asian Tour 2011. Biaser la sebelum bermula nye musim bola Eropah, banyak team2 cam Arsenal buat friendly match..Biasalah macam yg kita belajar dalam subjek ekonomi kat sekolah dulu, bila ada permintaan maka akan ade lah penawaran....Huhuhu.. Bukan takat pasukan pimpinan Arsene Wenger ni jek tapi pasukan Liverpool dan Chelsea pun ade.

Tapi th3b0r3dsha tau, sumer pembaca dah tau team mana yg menang kan? Tahniah kat Harimau Malaya sebab at least sanggup mencabar diri masing2 utk lawan bola dgn Arsenal. Semangat Malaysia Boleh betul lah u ols !! huhu




Th3b0r3dsha bukan lah bias tapi Arsenal tentulah nampak lebih banyak peluang untuk mengalahkan team Malaysia. Th3b0r3dsha memang lah happy dgn kemenangan Arsenal tapi jauh di sudut hati th3b0r3dsha , sangat2 mahukan Malaysia punyai peluang untuk at least bagi lebih banyak cabaran kat team Arsenal di lain masa dan ketika. Bak kata org lain, kasik susah sikit kat Arsenal untuk menang.

Nak buat macam mana kan dah memang th3b0r3dsha gilakan Arsenal sejak th3b0r3dsha belajar ditingkatan 5 lagi...huhuhu....Tambah tolak darab bahagi dah lebih 13 tahun th3b0r3dsha sokong Arsenal. Tak pernah nak sokong Red Devils ke....The Blues kah...tidak sama sekali...ihiks...

Masa dalam perjalanan pulang dari kerja petang tadi ramai juger peminat tegar Arsenal naik LRT yg sama dengan th3b0r3dsha. Cume th3b0r3dsha menuju stesen LRT Cheras dan mereka2 tu sumer menuju stesen LRT Bkt Jalil. Match malam tadi berlangsung d sana pada jam 8.45 malam.

Kalo ikutkan hati dan poket mahuuuuuuuuu je th3b0r3dsha follow mereka2 untuk tengok match. Tapi oleh kerana mengenangkan berbelas - belas sebab musabab yg lain, th3b0r3dsha tak jadi berbuat sedemikian...Ha...Ha......Ucap kan lah tahniah pada th3b0r3dsha juger......eheks..

3 comments:

KiD said...

sokong lah Liverpool.. hehehehe..

Mira Pencinta Coklat said...

eh u pun minat gunners ke ? heheh selamat berpuasa :-)

Medical Tourism said...

Good Sharing

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!