Sunday, June 19, 2011

customer always right !!!!

Hari ini ada seorang ex-passenger kami yang datang office balik. Dia datang dengan family members dia. Dia ni quite close friend dengan my boss and travelled with our company to States 3 years ago.

Dia masuk2 ajek cari my boss. Hmmmm...:D

Dia kata dia nak pergi Milan this coming Julai. Tapi thats not the point. Dia 'stress' kan sangat2 pasal trip sebelum ni tak ada sesiapa yang telefon dan tanyakan khabar mereka..OOPPPSSSSSS .....

Dia kata the trip was very good. Well planned itineraries...Excellent recommendations. Yang tak bestnya satu je...Takde follow up calls from us...

Euuuwwwww......Satu dalam sejuta lah client macam ni...Thumbs UP !!!!

Hahahaha....... And now the Milan trip is the pipeline..Woot-Woot....

1 comments:

KiD said...

inilah satu satunya entry dalam bulan june 2011.. hehehehe

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!