Friday, June 22, 2012

Program bersama Redmummy

Assalamualaikum ????



Hai lovelies........! Ada sesiapa yg nak masuk program ni? Haaaaaaaaa... program ni terbuka untuk readers blog Mak Merah kita tau. Kalau You All nak masuk dan mahu memeriahkan program ni silalah terjah blog Redmummy selalu yer kalau boleh hari-hari You All pergi terjah blog beliau supaya You All tak 'miss the boat' okey? Gitu. Kaedahnya Sha dah jadi macam PA kak Red yg tak bertauliah je ni ha!! Huhuhuhu... 

Sebenarnya Kak Red ada cerita sikit-sikit pasal program tu dalam entry blog beliau yg INI. Tak cerita banyak pun, baru 'muka buku' je tu haaaaa omputih cakap 'appertiser' gitu. Ahaks. So apa lagi 'challoh betty' marilah kita join perogram itu beramai-ramai ye doq???   


Haaaaaaa.... kat entry ni Sha tempek gambar pengantin yg Sha tak ter'snap' masa kenduri  yg dianjurkan oleh family Redmummy tempoh hari. Selamat Pengantin Baru to you both :)   Suka tak hadiah kahwin yg Sha kasi? hehehe

(Credit gambar : Blog Redmummy)


Yessssss ini dia gambar bersama Kak Red yg ku minta dengan izin dari blog Kak Red. Terima kasih buat photographer Redmummy yg sudi snap gambar ni. Kalau tidak hmmmmmmm langsung tak ada gambar ku pose dengan Kak Red kan? Hahahaha......Anyway Kak Red, your family's hospitality masa kenduri tu sangat bagus dan tip-top :))

Bergambar kenang-kenangan dengan blogger yg lain Nurul, Jai dan Zarul bersama Kak Red dan diriku bersama Damia. Kami datang pada waktu yg lebih kurang sama.   

(Credit gambar : Blog Redmummy)


20 comments:

FazzNeo said...

Waa bestnya...
Nak join gak..

abang ensem said...

Apasal Zarul nampak selebet je??

Unknown said...

pergh, dpt jumpa redmummy.huhu

akubiomed said...

Wah bukan calang-calang jemputan daripada Red Mummy.

KiD said...

bestnyaaa... kid tak dapat datang hari tu.. huhuhu

Unknown said...

Wah,blogger hebat tu

Myra Jay said...

Wahhh bestnyer dapat jumpa dengan kak Red :)

Zarul Umbrella said...

saper cakap gua selebet tu??

Unknown said...

wah!! bestnya!! bro zarul pun ado!!!!!! hehehehe.. sapa yang berani cakap sifu sy selebet ni???!!!

hazman aka species1980 said...

whoaaa.... UNTUNG laaa dapat join event ngan TOP BLOGGER... hehehehe

Unknown said...

Fazrol..

jom pakat ramai2 !!!

Unknown said...

Abang Ensem...

ohh,silap shot ambik gambar tu!:)

Unknown said...

Rozuan...

haaaaa..best!

Unknown said...

Akubiomed...

alhamdulillah.... :)

Unknown said...

Kid....

Kid kena utamakan yg lebih penting hari tu, kan?

Unknown said...

Chii...

*tersipu sipu malu*

Unknown said...

Myra Jay...

kesinambungan entry REDMUMMY TWO IN ONE :)

anyway jika sha dapat jumpa Myra Jay best juger :)

Unknown said...

Zarul..

kah3x. berani sungguh mamat itu ye?:)

Unknown said...

Boni JLL3...

jangan jeles ye i dpt jupe ur sifu for the second time! hehehe

Unknown said...

Hazman...

untung!

jom lah join sama2x...

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!