Tuesday, April 24, 2012

KLIA dan Korea !!

Assalamualaikum ???



Hai lovely......Last week Sha, enchek hubby dan Damia ke KLIA utk say bye-bye kat mom in law ngan adik ipar Sha. Remember? Entry sebelum sebelum ni Sha ada coretkan kisah yg mempunyai 3 perisa, yakni perisa marah kat diri sendiri, perisa tompang happy dan perisa teruja? Keh Keh Keh.....


MIL ngan SIL nak pergi holiday ke Korea..eh tapi la ni depa doq ada di Korea dahhhhhh....chekkkk...


Hehe... sesekali loghat utara keluaq kat sini ! Muahaha....

Bukan kami bertiga je yg doq hantar depa kat KLIA tapi ada dad in-law, kak ipar, adik ipar dan auntie enchek hubby. Hiks.

So ada beberapa keping gambar yg Sha nak share.....aksi dan gelagat Damia..........

Damia ngan Wan nya.....


Damia tengah tunggu Tour Manager Thara Holidays buat Airport Check In 


Apa ajek akal Damia masa tu...........? Huhu


Damia ngan Mak Long nya......


Sorry ye korang, Sha tak dapat nak snap pose masa enchek hubby lambung lambung Damia.. Kikikiki.....




 

18 comments:

|| NaFiRaa || said...

olololo.. tomeynye damia..:)

Eliss said...

seronoknya kalau dapat jalan2 ke korea jugak yer :)

Unknown said...

Alooo comelnye damia..

Anonymous said...

santek damia...same lak ngn name dak mia sorg ni..hehe..semoga damia jd anak yg baik!
Syoknye la jenjalan di korea.............................................................................................. dot panjang2 tu maknanye frust..hahahahahah

hazman aka species1980 said...

Hurmmm... saya pun dah lama tak lepak kat terminal nie....

KiD said...

hmmm.. lama tak gi airport

aliza said...

oooo syoknya pergi jalan2 ke korea lagi kan... bila damia, abah dan ummi damia nak p??

juanita said...

wowowowow..bila la dpt smp ke korea neyyyy :D

Unknown said...

wah, pergi korea.syoknya =)

Unknown said...

Nafira...

alhamdulillah...ibu dia sedikit tomey ke atau sebanyak mungkin tomey? Kah3x...

Unknown said...

Eliss Me...

kan? betol3x... Tapi hajat di hati ni nak sampai ke Jepun terlebih dulu.... Muehehe...

Unknown said...

Nurul...

Alhamdulillah.. tq .. Haiz time dia nangis terus hilang kechomelan. ngeh3x...

Unknown said...

Diah...

Alhamdulillah... Time kaseh... Auwww frust ke? Haizzz jom jom kumpul duit kita buat rombongan jom? Ihiks

Unknown said...

Hazman....

Hmmmmm..awak nya tempat lepak ada banyak sangat tu pasal tak boleh nak lepak situ selalu..ecehhh..

Unknown said...

Kid.....

InsyaAllah mana tau ada rezeki awak ke London Olympic ? Boleh lah awak ke airport July ini ! :)

Unknown said...

Aimaniman.....

uih soalan paling sukar utk ku jawap...keh keh keh... InsyaAllah ada rezeki nanti boleh la. hehehehe

Unknown said...

Ju....

InsyaAllah Ju, Sha doakan yg terbaik utk biz Ju tu, mana tau ada rezeki ke Korea nanti !!!! :)

Unknown said...

Rozuan....

Ngeh3x... syok kan? Tapi tengok musim jugak lah dan musim skrg ni memang best sbb dpt tgh cherry blossom kt Korea ! huhu

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!