Thursday, December 8, 2011

Segmen Jom Tambah Follower oleh Lulu Pages

Hello..hello..helloooo..kopi kah milo?? Ihiks..!

Kali ni th3b0r3dsha nak sokong satu kempen yg dianjurkan oleh blogger comel sorang ni...U olsss kenal tak blog Lulu Pages ?? Mesti U Olssss selalu lepak kat blog dia kan? Huh, ingat tak warna tema blog dia? PINK? Salahh.. MERAH ??? Salahhh!! Hik Hik Hik....Jawapannya ialah....................B I R U !!!
WiNk-WlnK !!!

Owner blog ni ialah Lulu Caldina dan dia ada buat entry segmen Jom Tambah Follower dalam blog beliau. Jom join, mau kah?? He He He...Marilah.. Kalau sudi sila klik kat ===> s.i.n.i.





Sebab-musabab th3b0r3dsha join segmen tersebut sudah tentunya untuk menambahkan bilangan follower dan secara langsung bilangan readers blog th3b0r3dsha ni. Selain dari sebab tu, sebab yg lain ialah sebagai blogger yg sporting tentu th3b0r3dsha gembira untuk tolong promote blog Lulu Pages tu..betul tak?   :D

Selamat berkenalan yeh Lulu Caldina !!!!!!!

hi...tolong re-tweet dan share di wall facebook anda boleh ?

9 comments:

-nae- said...

join blog akak..
meh la lawat blog kita..

http://ceritahatikuh.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

Unknown said...

Thank You..Thank You...ok i'll join urs now !!

Alyza Fisol said...

menarik2...bleh join ni..

dya nasir said...

join segmen ni bersama-sama :D
salam perkenalan..
jmput lh dtg ke blog dya
http://yayabunga.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.htm

Unknown said...

alyza.....yes, no harms kan kalau join sama-sama? hehe

missbunga.....oraittt will be there !!!

anonymous said...

salam singgah dari segment yang sama. jum follow2:) btw, such a nice blog tau :)

http://sweettedy.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

Anonymous said...

datang dari blog akak lulu dalam segmen yang sama..
---->> http://ovestory313.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html
jom ke blog syieda...



salam kenalan
Syieda™

AjeyyKhalid said...

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari segmen Blog akak Lulu .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

LubLy said...

Happy bl0gging sis!
From same segmen..
Keep it up & keep in t0uch ya sis!


XOXO,
Lebly

Post a Comment

Terima kasih daun keladi
Esok pagi singgah blog I lagi !!

Boleh? :))

Apa-ape pun terima kasih sebab sudi komen,ye !!